Donald Trump riscă noi acuzaţii

Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentanţilor din SUA ar putea formula noi articole de inculpare a preşedintelui Donald Trump.

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentanţilor din SUA ar putea formula noi articole de inculpare a preşedintelui Donald Trump, eventual în cadrul altei proceduri pentru demitere, după audierea unui consilier prezidenţial, Don McGahn, informează site-urile Politico.com şi Axios.com, notează Mediafax.

„Dacă mărturia lui McGahn produce noi dovezi care să susţină concluzia că preşedintele Trump a comis delicte pasibile de inculpare care nu sunt conţinute în articolele de acuzare aprobate de Camera Reprezentanţilor, Comisia va acţiona în consecinţă, inclusiv, dacă va fi necesar, prin analizarea posibilităţii de recomandare a unor noi articole de inculpare", a declarat, luni, Douglas Letter, consilier al Comisiei pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor.

Casa Albă le-a interzis consilierilor să participe la audierile din Camera Reprezentanţilor, astfel că o instanţă judiciară urmează să stabilească dacă Don McGahn, fost consilier prezidenţial pentru Afaceri Juridice, poate fi audiat. În cazul în care instanţa judiciară va da aviz favorabil audierii şi Don McGahn va funiza informaţii importante, Donald Trump riscă să fie acuzat de obstrucţionarea investigaţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel