Donald Trump și Alex Baldwin se războiesc pe Twitter

Donald Trump i-a răspuns actorului Alec Baldwin care i-a ironizat pe Twitter-ului, printr-o postarea la fel de ironică.

Nu este prima dată când miliardarul reacționează prin intermediul contului său de Twitter, urmărit de 16,5 milioane de abonați, la această parodie difuzată de postul NBC în cadrul emisiunii sale săptămânale extrem de urmărite "Saturday Night Live".

În emisiunea din această sâmbătă, actorul Alec Baldwin, purtând o perucă blondă, îl ironizează pe miliardar pe cale să redistribuie un mesaj publicat de un licean, în plină reuniune cu responsabilii de securitate națională.

"Postează atât de mult pe Twitter pentru a deturna atenția mass-media de la conflictele de interese și de la persoanele înfricoșătoare care formează cabinetul său", spune personajul consilierei sale, Kellyanne Conway, interpretată de actrița Kate McKinnon.

"Nu, o fac pentru că am un creier bolnav", răspunde personajul Trump, conform Agerpres.

"Faceți publică fișa de impozite și mă voi opri", a scris și actorul Alec Baldwin, tot pe Twitter, după reacția președintelui ales.

La aproape o lună de la alegerea sa la conducerea SUA, Trump continuă să alimenteze diverse polemici prin reacțiile sale zilnice și fără filtru de pe Twitter.

Echipa de campanie a lui Trump a preluat sub control contul de Twitter al acestuia cu câteva zile înainte de scrutinul de la 8 noiembrie pentru a evita orice derapaj prin acest canal de comunicată înaintea votului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel