Donald Trump este așteptat în Rusia

Donald Trump va efectua o vizită în Federația Rusă după ce va fi învestit oficial în funcție, pe 20 ianuarie anul viitor, informează joi cotidianul rus Izvestia, citând o sursă de din cadrul Partidului Republicanilor.

Potrivit interlocutorului cotidianului rus, consilierii lui Trump l-au convins că ar fi mai bine să efectueze vizita în Federația Rusă după învestire, nu înainte, precizează Agerpres.

Analistul Dimitri K.Simes, de la publicația americană The National Interest, estimează că o astfel de decizie a fost luată pentru că o vizită a lui Trump în Rusia înainte de preluarea funcției ar fi putut fi interpretată ca o subminare a politicii actualei administrații americane și o încercare de a purta negocieri pe ascuns în timpul mandatului președintelui în exercițiu american Barack Obama.

În data de 14 noiembrie, Kremlinul a anunțat că a avut loc o convorbire telefonică între Donald Trump și Vladimir Putin, în timpul căreia cei doi au convenit să continue contactele telefonice și în perspectivă să aibă o întrevedere directă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel