Doliu în cinematografie. Joseph Campanella a murit

Doliu
Doliu

Doliu în cinematografie! Marele actor Joseph Campanella s-a stins din viață miercuri, 16 mai, la vârsta de 93 de ani. Supranumit legenda filmului american, actorul a avut o carieră de peste șase decenii la Hollywood. 

Joseph Campanella a realizat peste 200 de filme şi prezenţe în seriale de televiziune, cel mai cunoscut rol fiind cel din serialul Mannix din anii 1960 și pentru care a fost nominalizat pentru un premiu Emmy.

(w670)

Joseph Campanella a murit în locuința sa din Los Angeles. Veteranul actor  a fost vocea memorabilă a documentarelor de ştiinţă Discover de pe Disney Channel. Joseph a fost fratele mai mic al actorului Frank Campanella, care a murit în 2006. În urma lui Joseph Campanella a rămas soţia Jill de 53 de ani Jill, şapte copii şi opt nepoţi, informează cancan.ro.

Legenda filmului american a fost vocea multor personaje animate din anii ’90, printre care amintim animațiile: „Spider-Man” și „Road Rovers”. Joseph Campanella a apărut în trei piese Broadway: „The Captains and the Kings” (1962), „A gift of time” (1962) și „Hot Spot” (1963). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel