Doi bărbaţi morţi, descoperiţi în timpul stingerii unui incendiu

Doi bărbaţi din Timiș au fost descoperiți morţi în timpul unei operaţiuni de stingere a unui incendiu.

Pompierii timişoreni au descoperit, luni seara, doi bărbaţi decedaţi, în timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu în anexa unei locuinţe din Timişoara, unul fiind în stare avansată de putrefacţie, iar altul, în zona incendiată, care prezenta arsuri.

"O persoană a fost găsită la 30 m de focar, în stare avansată de putrefacţie, iar alta, în zona incendiată, care prezenta arsuri. Noi nu cunoaştem exact împrejurările în care au decedat cele două persoane", a declarat pentru Agerpres ofiţerul de serviciu al ISU Timiş, sublocotenent Răzvan Zamfira.

Echipajele de salvare au intervenit de urgență

Potrivit ISU Timiş, după efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, iar pompierii au acţionat de urgenţă pentru a localiza incendiul. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenţiei au fost identificaţi cei doi bărbaţi decedaţi.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. În aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative provocate de incendiu.

Cauza probabilă a incendiului se va stabili după finalizarea intervenţiei, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel