DNA, înregistrări. Ce a pățit avocatul care le-a publicat

Răzvan Doseanu a povestit, sâmbătă, la România Tv, ce i s-a întâmplat după ce a dat publicității înregistrările de la DNA Oradea. 

Răzvan Doseanu a declarat că după ce a făcut publice înregistrările cu discuțiile dintre anumiți procurori de la Direcția Națională Anticorupție din Oradea, a primit mesaje de amenințare de la diverse persoane, iar afișe cu figura lui au fost distribuite prin oraș. Avocatul susține că nicio amenințare nu a venit din partea procurorilor din DNA. 

Citește și: Înregistrări DNA. Avocatul Doseanu: E omul din umbră

"Nu am primit amenințări directe de la niciunul dintre cei cinci procurori din DNA că nu cred că și-ar fi permis în situația în care erau. Dar am primit mesaje telefonice de la anumite persoane ca să îmi bag mințile în cap, cine mă cred să mă iau de DNA. În anumite postări de pe internet, postacii de serviciu au făcut tot felul de comentarii la adresa mea cum ar fi că 'eroii mor tineri', 'o să ai un sfârșit nu foarte fericit.' S-a găsit o persoană bolnavă psihic care chipurile a lipit afișe cu mine prin oraș ca și în campanie electorală și a scris 'avocatul Doseanu, infractor'. Am descoperit că înainte cu câteva zile de a lipi acele afișe, practic, dumnealui făcuse o vizită la DNA Oradea, sigur în mod întâmplător e doar o coincidență, sigur nu are legătură ideea acelor afișe cu asta. Încă bătut nu am fost fizic, dar poate mă pot aștepta și la așa ceva", a declarat Răzvan Doseanu.

Citește și: HOROSCOP RUNE, 17 - 23 februarie. Voropchievici: Zodia protejată de divinitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel