Discuții stupefiante ale deputatului Coman despre numirile politice și șpaga la local

gigioaca-285x250
gigioaca-285x250

Deputatul Gheorghe Coman a fost surprins miercuri în flagrant în timp ce lua mită de la un denunțător pentru a-l menţine în funcţia de director la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău.

[caption id="attachment_402690" align="alignleft" width="235"] FOTO: Gazeta de Buzau[/caption]

Procurorii DNA au cerut Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive în urma flagrantului. În referatul procurorilor DNA, în posesia căruia au intrat jurnaliștii de la Pesurse, se pot găsi discuții stupefiante care îl au ca protagonist pe Gheorghe Coman. Din referat reiese faptul că deputatul invocă numele șefului ANSVAS, Vlad Mănăstireanu, al ministrului Daniel Constantin și pe cel al președintelui fondator al PC, Dan Voiculescu pentru obținerea unor foloase materiale.

Cum se impart funcțiile în instituţiile din care se trag bani mulţi 

Discuție purtată pe 03 noiembrie 2013 

Gheorghe Coman: Măi Cipriane…uite de ce te-am…a trebuit să ne găsim să…ăăă…pe ăsta l-a schimbat pe Adelin, nu?

B C: Nu, adică…nu…este în concediu medical, are o detaşare la Satu Mare, dar el este în concediu medical acum! Iar ordinul de detaşare este valabil până la 31 decembrie, şi-acum, cum îţi ziceam e în concediu medical! Dar acum e o situaţie care nu prea este clară la noi la servici pentru că practic el este detaşat la Satu Mare dar fiind în concediu medical e…na…în concediu medical iar la noi la DSV a fost detaşat unul de la Sălaj care şi ăla e în concediu medical! Deci cu nume şi prenume niciunul nu este acuma director la DSV, director plin la DSV. Chiar pe documentele pe care le facem de la instituţie nu e trecut niciunul….semnez eu…neinteligibil….

Gheorghe Coman: Ăăă…ai foc?...deci eu dacă dau la pace cu tine facem treabă, dacă nu dau nu facem treabă!

B C: Păi despre ce e vorba?

Gheorghe Coman: Deci, fii atent, ăăă, conform unei înţelegeri acuma a noastră care e, între mine….o să fie între mine şi PSD, nu mai discutăm de PNL că PNL-ul n-o să mai fie, într-o lună de zile n-o să mai….dar nu are nicio…între noi…între USL cum se spune, conform asta….am cedat eu DSV-ul director mare şi am luat la electrica! Înţelegi? Că asta a fost să fie, sănătoşi să fim, nu-i problemă asta e! Şi conform înţelegerii, protocolului care este, ăsta…cum îi zice…director adjunct e …este la noi, la Partidul Conservator!

B C: Director adjunct la DSV e la Partidul Conservator?

Gheorghe Coman: Da, da! Poţi să te interesezi…trebuia şi directorul mare dar… .................................................................................................................

Gheorghe Coman: Da…conform înţelegerii mi-a dat mie ce mi-a dat şi am negociat fiecare cum am putut! Acuma ne-a rămas nouă postul ăsta de …neinteligibil…..a rămas postul ăsta de director adjunct care eşti tu!

B C: Da!

Gheorghe Coman: Înţelegi? Acuma sincer nu ştiu cum să-ţi spun ţie că eu vreau să fiu serios şi nici n-am nicio treabă… adică n-am nicio treabă…dacă ne înţelegem şi batem palma, suntem prieteni, am fost prieteni şi rămânem prieteni, acum asta-i situaţia, ştii şi tu cum e la politică, ştii mai bine ca mine! Eu am vorbit cu Vlad, ştii cine e Vlad..

B C: Preşedintele Autorităţii, cu Vlad Mănăstireanu… .................................................................................................................

Gheorghe Coman: Adică eu vreau să-ţi spun…punându-l pe ăsta, a zis ăştia că…Bâgiu a zis că gata, am stricat protocolul, aia e treaba lui, lu Cristi şi lu toată lumea! Înţelegi? Dacă ne înţelegem şi facem treabă, facem treabă, dacă nu, asta e, nu-i problemă! Ca să ştii! Tu decizi! Eu…adică…eu şi dacă vrea să-ţi dea hârtie şi ţie, o dă pe cost! Să-ţi spună de la Bucureşti că ai şi tu relaţii la Bucureşti, nu-i…

Gheorghe Coman:Nu ştiu…acuma cinstit, eu ştiu la ce te referi tu dar ăştia nu contează că ţi-ai făcut treaba sau nu ţi-ai făcut treaba, nu ştii cum sunt ăştia? Mai ales că…cinstit şi omeneşte peste tot….neinteligibil….şi PNL-ul la fel, îi dau dreptate 100%...ai fost, n-ai fost atunci cu ăia, acuma vin ai noştri, ăia de ce, pentru ce am muncit în campanie, că ăsta la director principal şi director adjunct e funcţie politică asta! Oriunde! Cum e şi…peste tot aşa e! Ce-o fi în jos…

Gheorghe Coman: Eu spun ce se discută, vrei să înţelegi, vrei să ne împăcăm, bine, nu…aia e, mergem în continuare! Nu-i problemă, dar eu îţi spun care e realitatea la ora actuală. Peste tot se fac chestii din-astea! Nu peste tot…deci ăsta e ritmul….ce va fi peste un an nu se ştie, sau peste doi! Înţelegi? Eu de-aia te-am şi chemat, să discutăm, batem palma, bine, nu batem…eu nu mă duc la ăia…oricum eu nu mă…neinteligibil…mă depăşesc astea şi aşa!

Gheorghe Coman: Că nu era…neinteligibil….adică sunt nişte chestii care de-aia…o să vezi că şi la ăştia la…neinteligibil….ai văzut ce circ a ieşit şi cu ăştia…dă-i dracu. Nu ştiu…tu….tu spui, tu te hotărăşti, eu am venit cu inima deschisă la tine şi cu drag, dacă vrei facem treabă, dacă nu, e treaba ta, eu n-am nimic împotrivă.. Că a venit una la şedinţă aicea…una…secretara executivă…domnu Coman spune că…ai director….neinteligibil….staţi domne că ăla-i aşa, ăla-i cu ălalaltul…neinteligibil….noroc că…neinteligibil…şi-aşa a fost dracu, l-am verificat eu! Că te verifică şi ăştia, nu e că-i minţi tu că ăla-i bolnav sau are nuntă azi cu fii-su! Acuma când o să fac eu asta, conferinţa asta judeţeană, o să vină ministrul…ia să văd domne, care director ai dumitale? Cine e ăştia? Aşa o să întrebe! Aşa a fost şi la Suceava…la fel a zis! Nu-ţi dai seama că şi eu sunt la mijloc! ………………………………………………………………………

Gheorghe Coman:Tu te gândeşti şi-mi spui, fii atent, până pe 16 îmi spui da sau nu, sau …băi nu-i mare…ştii tu mai bine ca mine, nu tre să-ţi explic eu, asta e, că ştii şi tu mai bine că fără politică nu poţi să trăieşti! Adică nu….voi, directorii, nu alţii! Tu n-ai văzut şi aia de la …neinteligibil….

 VEZI AICI REFERATUL PROCURORILOR DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel