Directorul general al lui Palermo, bucuros că "Europa e cu ochii pe Puşcaş"

Directorul general al clubului italian italian de fotbal Palermo, Fabrizio Lucchesi, s-a arătat bucuros că "Europa e cu ochii pe Puşcaş", atacantul care a deschis scorul şi a contribuit decisiv la al doilea gol al României în victoria de marţi împotriva Croaţiei (4-1) de la Campionatul European de tineret.

Lucchesi a vorbit pentru Corriere dello Sport despre George Puşcaş, cel care în sezonul trecut a marcat de nouă ori în 33 de meciuri pentru Palermo în Serie B, în 17 partide fiind titular.

"Îmi face plăcere că se bucură de atenţia generală. Băiatul are calităţi indiscutabile şi are simţul porţii, în sezonul trecut ar fi putut juca mai mult. De aceea mă bucură reacţia sa şi faptul că Europa e cu ochii pe el. Selecţionerul Rădoi i-a acordat libertate, de aceea are posibilitatea să se exprime şi să iasă în evidenţă", a spus oficialul clubului sicilian.

El s-a referit la posibilitatea ca jucătorul de 23 de ani să facă obiectul unui transfer în vară: "Puşcaş e jucătorul lui Palermo. Oricine poate pleca, mai ales dacă vine o ofertă de nerefuzat. În vocabularul nostru nu există cuvântul netransferabil. La fel, suntem dispuşi la orice sacrificiu, cel puţin pentru unu sau două nume mari, fiindcă trebuie să construim o echipă care să câştige meciuri. Eu am spus clar: cine nu vrea să rămână la Palermo sau hotărăşte să vină şi să plece fiindcă e vreme frumoasă la Mondello, acela a greşit echipa."

Palermo are probleme financiare şi s-ar putea despărţi de câţiva jucători.

Potrivit ziarului Il Messaggero dell'Umbria, Puşcaş este urmărit de alt club din Serie B, Perugia. La această echipă joacă mijlocaşul Vlad Dragomir, aflat şi el în lotul României la Campionatul European de tineret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel