Director "fără suflet". El, în vacanță de lux, angajații, fără salarii plătite

Aproximativ 150 de angajați ai unei agenții care a intrat în faliment nu și-au primit salariile înainte de sărbători, în timp ce directorul firmei se laudă cu vacanța de lux din Mexic. 

Mike Waterton, patronul companiei Temp Network, a fost catalogat ca fiind "fără suflet", după ce a postat mai multe fotografii cu el la resortul CasaMagna Marriott din Cancun, la câteva zile după ce agenţia sa din Tunbridge Wells a dat faliment, scrie The Telegraph, ptrivit B1 TV.

Muncitorii susțin că nu și-au primit salarille și au fost nevoiți să renunțe la planurile pe care și le făcuseră cu ocazia sărbătorilor, după ce compania și-a închis porțile la 11 decembrie 2014.

"Ar fi trebuit să mă duc în Polonia de Crăciun, dar când s-a închis Temp Network mai aveam de luat 800 de lire sterline. A trebuit să anulez concediul pentru că nu aveam bani nici măcar de taxi până la aeroport", a povestit unul dintre muncitori.

Nemulțumirea lor a crescut după ce au văzut fotografiile postate de patronul companiei. Într-o imagine, el apare într-o piscină, ținând în dreptul capului "50 Grades of Pay: How To Earn More Pay" (în traducere liberă, "50 de niveluri salariale: cum să câştigi mai mulţi bani", n. red.).

Mike Waterton neagă însă că el ar fi cel care apare în imagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel