Directoarea unei bănci, jefuită de un fals polițist

Directoarea unei bănci din Oradea și soțul ei au fost jefuiți de un fals polițist.

Directoarea unei bănci din Oradea şi soţul acesteia, şef la o companie de asigurări, au fost jefuiţi printr-o metodă inedită.

Un bărbat în uniformă de poliţie s-a prezentat la uşa victimelor. Urmarea a fost surprinzătoare. Imediat ce şi-a imobilizat gazdele, "poliţistul" a intrat în subiect, mărturisindu-le că nu urmează o percheziţie, ci un jaf. "Unde-s banii?", i-a întrebat el pe soţi, semn că acţiona "la pont". Nu de alta, dar aceştia tocmai ar fi vândut un teren şi, ca nişte bancheri respectabili, pare-se că îşi ţineau banii "la saltea", acasă!

Înfricoşaţi, cei doi i-au deconspirat locul unde era dosit teancul de euro, pe care "poliţistul" l-a luat fără a mai căuta şi alte valori, precum bijuterii ori aparatură scumpă, după care a părăsit încăperea.

Ca şi cum n-ar fi fost destul, bărbatul şi-a făcut ieşirea din scenă în stil mare: a scos din garaj una din cele două maşini ale familiei Pojoca, cu care a dispărut fără nicio inhibiţie. A abandonat-o la nici 2 kilometri depărtare, la doi paşi de sediul Poliţiei Municipiului Oradea, în dreptul localului unde iau masa de prânz zeci de ofiţeri şi agenţi, scrie ebihoreanul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel