Dinamo: Rivaldinho, la schimb cu un român

Rivaldinho. Sursă foto: GSP
Rivaldinho. Sursă foto: GSP

Dinamo i-a pus pe lista de transferuri pe Rivaldinho, Bokila și Oliva. Câinii sunt pe care să realizeze un schimb surpriză cu un club bulgar.

Rivaldinho e pe picior de plecare. Levski Sofia îl consideră pe Rivaldinho o mare speranță a fotbalului european și este interesată de serviciile brazilianului, scrie site-ul bulgar sportal.bg.

Levski Sofia ar fi dispusă să-l ofere la schimb pe Neluț Roșu, care nu mai intră în planurile antrenorului Delio Rossi. În plus, și mijlocașul român și-a arătat interesul de a juca la Dinamo, notează GSP.

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de Transfermarkt în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

"Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie, care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde"
Neluț Roșu, pe 1 ianuarie la TV Telekom Sport

6 goluri în 37 de meciuri a bifat fiul celebrului Rivaldo la Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel