Dinamo, trei înfrângeri consecutive în Liga 2. Ionel Dănciulescu ştie cine este "vinovat pentru tot"

Dinamo Bucureşti nu se regăseşte nici în Liga 2, iar revenirea în prima ligă pare un vis îndepărtat. Ionel Dănciulescu, fost jucător al câinilor, a identificat principalul vinovat. 

”La Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. D-asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Domnul Badea este un om care iubește echipa și pe care o mai ajută din când în când. Are echipă de fotbal din Liga 4, și mai este echipa din Dinamo din Liga 3, care a debutat cu o victorie, astăzi (n.r. - sâmbătă), cu Tunari, scor 2-1”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport Special.

Cine este vinovat pentru situaţia de la Dinamo 

”Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a completat ”Danciu”.

Cristi Borcea "abia mai vorbea" după retrogradarea lui Dinamo

Retrogradarea lui Dinamo l-ar fi afectat extrem de mult pe Cristi Borcea, fostul finanţator al câinilor. 

"Da, ne-am întâlnit, am vorbit, chiar am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo și era negru, de-abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! Un om care a suferit foarte, foarte mult că a retrogradat Dinamo", a spus Cristi Bobar, finul lui Borcea, conform Fanatik.

Bobar nu crede că Borcea ar investi acum la Dinamo 

"În momentul de față, nu-l văd, nu pentru că nu ar avea 1-2 milioane, de cât are nevoie Dinamo să iasă din această perioadă proastă. Dar el este tipul de dinamovist care tot timpul vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, cu Craiova, cu Sepsi, cu echipe foarte bine organizate financiar sau stau foarte bine.

Cu FCSB. Și atunci el e foarte conștient că pe lângă acele 2 milioane mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie", a mai spus Bobar.

Cel mai negru scenariu de la Dinamo: Orice e posibil...

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo, la care nici nu vrea să se gândească, și anume acela de a intra în faliment:

"Ne dorim ca acest proiect să aibă succes, ne dorim binele lui Dinamo, ne dorim ca fanii să fie alături de noi. Orice e posibil, dar la Dinamo e un lucru special, în inima multor oameni și sperăm să nu se întâmple acest lucru.

Pe 26 iulie a fost ultima dată când am vorbit cu un posibil investitor și i-am pus la dispoziție toate aceste acte, care au fost pregătite.

Situația e una delicată, ne descurcăm, dar avem nevoie de un finanțator. Se acumulează datorii, pentru că suntem lipsiți de aportul foarte important al drepturilor de televiziune, pe care le primeam în prima ligă.

Am făcut multe demersuri înainte de a avea un administrator special, apoi Vlad era entuziasmat, dar am înțeles că s-au mai schimbat lucrurile, pentru că acolo se schimbă gazonul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, citat de Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel