Fotbal de legendă: Dinamo-Steaua Oldboys. Meciul e duminică, organizat de Ioan Andone

Duminică, 24 martie, de la ora 14:20, are loc Gala Ioan Andone - partida Dinamo-Steaua Oldboys.

Gala este organizată cu prilejul aniversării a 40 de ani de la debutul în Liga Naţională de Fotbal a cunoscutului jucător şi antrenor și va fi văzută la TVR, începând cu ora 14:20. Meciul de fotbal va fi urmat de o licitaţie în scop caritabil, iar încasările vor fi direcţionate către patru copii cu nevoi speciale.

Luna martie este pentru Ioan Andone prilej de dublă sărbătoare: aniversarea a 59 de ani de viaţă (15 martie) şi 40 de ani de la debutul în Liga Naţională de Fotbal (7 martie), moment pe care îl va marca alături de prietenii şi colegii cu care a scris istorie în fotbalul românesc. Readucerea în arenă a unui derby de tradiţie al Fotbalului Românesc, partida Dinamo-Steaua Oldboys este organizată de Liga Legendelor şi va avea loc pe arena ,,Anghel Iordanescu", din Voluntari.

Citește și: VIDEO HD - Noul Santiago Bernabeu. Proiectul, făcut public de Real Madrid

Intrare liberă, dar se așteaptă donații

Intrarea va fi liberă, iar în incinta stadionului vor fi amplasate urne pentru donaţii. Încasările vor fi direcţionate către trei copii cu nevoi speciale din comuna Voluntari, dar şi către Kassandra Rotariu, fetiţa fotbalistului Iosif Rotariu, care urmează să treacă printr-o nouă intervenţie chirurgicală.

Donaţiile pentru cazurile umanitare se pot face în conturile:
KASSANDRA
CONT TRANSILVANIA RON: RO19BTRL03601201617102XX
CONT BRD RON: RO41BRDE360SV41649753600
CONT BRD EUR: RO70BRDE360SV80487003600
ALEXANDRU
RO34 RZBR 0000 0600 1739 9835

Partida va fi urmată de un dineu caritabil unde se vor scoate la licitatie tricourile cu autograf ale jucătorilor. Banii obţinuţi în urma licitaţiei, la care vor participa oameni de afaceri, fotbalişti, artişti şi oficialităţi, vor fi donaţi celor patru cazuri umanitare. Maeştrii de ceremonie: Florin Călinescu şi Virgil Ianţu.

Cine sunt jucătorii participanți:

Se împlinesc 40 de ani de când am debutat în Liga I şi, sincer, mă temeam să organizez un eveniment atât de mare. Sper că va fi unul reuşit. M-am consultat cu Victor Piţurcă asupra loturilor, iar la eveniment va participa şi Mircea Lucescu, pentru că este antrenorul alături de care am debutat şi care m-a ajutat în cariera mea de jucător. I-am invitat şi pe foştii mei antrenori, Remus Vlad, Mircea Rădulescu şi Florin Cheran şi, din lumea Dinamo, oameni care şi-au pus amprenta asupra carierei mele", a spus Ioan Andone, manager cu atribuții de director tehnic la FC Voluntari.

Duminică, 24 martie, pe terenul ,,Anghel Iordanescu" din Voluntari vor păşi cei mai titraţi sportivi din cele două echipe, atât din perioada de jucător cât şi din perioada de antrenor a lui Ioan Andone.
În echipa STELEI vor juca: Stelea, Tudor, Florentin Dumitru, Bălan, Daniel, Belodedici, Bumbescu, Goian, Ghionea, Miu, Petre Marin, Stoica Tudor, Paraschiv, Stan Ilie, Iosif Rotariu, Majaru, Panduru, Bănel Nicoliţă, Adrian Ilie, Neaga, Sabin Ilie, Aliuţă, Ciocoiu, Dică, Iovan, Lăcătuş, Piţurcă şi Ilie Bărbulescu.

Printre jucătorii lui DINAMO îi vom recunoaşte pe: Câmpeanu, Cristi Munteanu, Dolha, Mihăiescu, Florentin Petre, Mihali, Bărcăoan, Kiriţă, Rednic, Selymeş, Tâlvan, Pulhac, Grigorie, Vaişcovici, Mateuţ, Alexa, Iftodi, Daniel Munteanu, Iulian Tameş, Munteanu Cătălin, Lupu, Cernat, Marica, Liviu Ganea, M. Niculae, Dănciulescu. Pe teren va intra şi Ioan Andone.

Citește și: Revenire de senzație în Liga I! CFR Cluj are un nou antrenor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel