Dinamo - FCSB, rezultat final. Echipa lui Becali este LIDER în Liga 1 - Vezi golul decisiv din marele derby

Becali i-a uimit pe jurnaliștii de la New York Times: Am declarat că sunt cel mai bogat din lume / Păi, cum? - Video
Becali i-a uimit pe jurnaliștii de la New York Times: Am declarat că sunt cel mai bogat din lume / Păi, cum? - Video

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal. 

Liderul putea câştigat mai clar, dar a ratat cu lejeritate mai multe ocazii bune de gol, într-un meci încrâncenat, în care Dinamo a luptat până în ultimul moment, chiar şi în zece oameni. Roş-albaştrii au început la cârma jocului, iar prima oportunitate i-a aparţinut tânărului Oct. Popescu, însă a trimis cu capul pe lângă poartă la centrarea lui Ov. Popescu (5). FCSB a marcat prin Tănase (8), cu un şut din marginea careului.

Echipa antrenată de Anton Petrea îşi putea majora avantajul în min. 11, dar Coman nu a ajuns la mingea trimisă de Tănase. Prima şansă a dinamoviştilor s-a consemnat în min. 18, când Nemec a trimis cu capul peste poartă de la 16 m. Coman a fost în prim plan de două ori în tot atâtea minute, dar nu a reuşit şi-a făcut bine paşii la lansarea lui Oct. Popescu (32), după care şutul său a fost respins de portarul Eşanu (33).

Pe finalul primei reprize, Dinamo a avut mai multe reuşite, ratând două situaţii bune. Sorescu (36) a pătruns şi a şutat pe lângă poartă, după care portarul Vlad a respins şutul lui Anton din afara careului (45). FCSB a controlat şi startul reprizei secunde, dar pătrunderea lui Ov. Popescu s-a încheiat cu un şut pe lângă poartă (51). Coman a fost din nou aproape de gol (54), dar Eşanu a respins şutul său.

FCSB a scăzut în joc, iar Dinamo a încercat să pună presiune şi a avut o ocazie notabilă, prin Fabbrini (69), care a şutat pe lângă vinclu de la 20 de metri. Avântul dinamoviştilor a fost tăiat de eliminarea lui Steliano Filip (79), pentru al doilea cartonaş galben. Pe final, croatul Ante Vukusic a fost aproape de a marca la debutul său pentru FCSB, dar a trimis în bară (86). Dinamo putea egala la ultima fază a meciului, dar lovitura de cap a olandezului Nepomuceno (90+4) a trimis mingea puţin pe lângă poartă.

Acesta a fost al 148-lea duel dintre cele două mari rivale în campionat şi al 180-lea în toate competiţiile. În Liga I, Dinamo a reuşit 49 de victorii, FCSB s-a impus de 45 de ori, iar alte 54 de meciuri s-au terminat la egalitate. Cu Dinamo gazdă, în 74 de jocuri, FCSB a obţinut 18 victorii, Dinamo a reuşit 30 de victorii, iar 26 au fost remize. Roş-albaştrii nu mai obţinuseră o victorie pe terenul lui Dinamo din 3 mai 2015, când s-au impus cu 3-1. Dinamo venea după două victorii consecutive în Liga I. FCSB a ajuns la opt partide consecutive fără înfrângere, 5 victorii şi 3 egaluri.

FC Dinamo - FCSB 0-1 (0-1) A marcat: Florin Tănase (8). Bucureşti, Stadion Dinamo Liga I, etapa a 21-a Au evoluat echipele:

Dinamo: 12. Mihai Eşanu - 3. Andrei Radu, 66. Ante Puljic (căpitan), 30. Florin Bejan, 7. Steliano Filip - 22. Deian Sorescu, 8. Paul Anton, 5. Alexandru Răuţă (55. Janusz Gol, 58), 31. Diego Fabbrini (9. Magaye Gueye, 73) - 32. Geani Creţu (77. Vlad Achim, 2; 10. Gevaro Nepomuceno, 73) - 17. Adam Nemec.

Antrenor: Ionel Tersinio Gane. Rezerve neutilizate: 34. Aleksander Mitrovic - 27. Ricardo Grigore, 99. Robert Moldoveanu, 6. Marco Ehmann, 98. Andreas Mihaiu, .

FCSB: 99. Andrei Vlad - 23. Ovidiu Popescu, 17. Iulian Cristea, 4. Andrei Miron, 33. Risto Radunovic - 27. Darius Olaru (26. Răzvan Oaidă, 71), 89. Adrian Şut (25. Ovidiu Perianu, 68), 11. Olimpiu Moruţan - 37. Octavian Popescu, 10. Florin Tănase (căpitan), 7. Florinel Coman (9. Ante Vukusic, 77). Antrenor: Anton Petrea.

Rezerve neutilizate: 32. Ştefan Târnovanu - 2. Valentin Creţu, 5. Gabriel Simion, 16. Dragoş Nedelcu, 20. Ionuţ Vînă, 21. Alexandru Buziuc. Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica) Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF Cartonaşe galbene: Bejan (10), Şut (64), Filip (57, 79), A. Radu (82), Sorescu (88), Anton (90+2). Cartonaş roşu: Filip (79), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel