Dinamo - FCSB, meci. Trafic rutier, restricționat. Zonele vizate

Dinamo
Dinamo

Traficul rutier va fi restricţionat duminică pe mai multe artere din Capitală cu ocazia meciului de fotbal dintre Dinamo şi FCSB, care are loc începând cu ora 21,00 pe Arena Naţională. 

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând cu ora 18,00, va fi restricţionat traficul rutier, cu excepţia mijloacelor de transport în comun, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe mai multe străzi: str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile adiacente; str. Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi bd. Basarabia. 

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule: să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel