Dinamo-FCSB, derby. Rednic: La meciul ăsta nu ai nevoie nici de antrenor

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că la derby-ul cu FCSB nu se acordă niciodată prime de victorie jucătorilor, precizând că la un asemenea meci aceştia nu au nevoie nici măcar de antrenor.

'Cu FCSB nu se dă niciodată primă. La meciul ăsta nu ai nevoie nici de antrenor. Dacă jucătorii nu au o reacţie pozitivă nici la meciul ăsta înseamnă că iar o să ies şi o să spun că nu merită să fie la Dinamo. Dar nu se pune problema de bani când joci cu FCSB. Victoria cu Voluntari e binevenită, jucătorii au cerut să rămână în cantonament după meci. Am mâncat împreună, am băut o bere, două, chiar trei unii', a spus el.

'FCSB are evoluţii bune, dar şi mai puţin bune. Dar şi atunci câştigă. Nu ştiu dacă au echipă, dar jucători buni au, jucători talentaţi, care pot face diferenţa. O victorie ne-ar duce pe noi la 19 puncte... am spus că eu îmi doresc să fim la maximum 3 puncte de locul 6 când se joacă ultimul meci din acest an', a adăugat Rednic.

Licență Dică

Acesta a menţionat că nu îl contestă pe tehnicianul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, dar nu înţelege de ce acesta poate conduce o echipă din Liga I fără licenţă de antrenor. Informaţia prezentată de Mircea Rednic nu este însă reală, Dică obţinându-şi licenţa Pro în vara acestui an. 'În primul rând el nu are licenţă de antrenor. Numai la noi în România se poate întâmpla ca o echipă să aibă antrenor fără licenţă. Dar eu nu am spus niciodată că Dică nu e antrenor. Nu pot să îl compar pe el cu Olăroiu. După părerea mea Olăroiu e unul dintre cei mai buni antrenori care au trecut pe la Steaua. Dar nu am nimic cu Nicolae Dică, el a şi demonstrat, pentru că au fost momente bune de când e el acolo. Dar niciodată nu l-am contestat', a precizat tehnicianul dinamovist.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel