Maia Morgenstern, noul star al serialului "Sacrificiul". Din toamnă, la Antena 1

Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 și care va avea premiera în această toamnă, redă trei povești excepționale, cu destine memorabile, una dintre ele aducând în prim plan viaţa familiei Oprea, din care va face parte şi Maia Morgenstern. 

Capul familiei Oprea este Ștefan (Claudiu Istodor), un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule și cu o viață dominată de minciuni, principalul interes fiind banul. Alături o are pe soția sa, Eva (Maia Morgenstern),care s-a măritat destul de târziu cu Ștefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ștefan au intrat în viața ei 3 băieți, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la nașterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă.

Care sunt personajele

Băieții familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) și Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viața îi va lua prin surprindere și îi va lovi în cele mai slabe puncte.

Andrei (Denis Hanganu) este favoritul tatălui, deși vede viața altfel decât Ștefan. Andrei e un tip foarte chipeș, inteligent, cuceritor și, ca orice tânăr la vârsta lui, greșește. Rămâne de văzut dacă va învăța sau nu din greșelile pe care le face.

Lili Ionescu (Michaela Prosan) este un fotomodel de succes. Partenera perfectă și logodnica lui Andrei. Originară de peste Prut, Lili se concentreazã pe avereși și-a facut un scop în viațã din a pune mâna pe un bărbat bogat. Interesul este cel care joacă cel mai important rol în viața ei.

Lui Amza (Vlad Gherman), mezinul familiei, nu îi lipsește nimic, nu a luptat niciodată pentru nimic, totul a venit de la sine în viața lui. Nu îl preocupă business-ul tatălui lui, vrea doar să găseascăîn fiecare zi o nouă distracție care să coste foarte mult. În schimb, Alin (Alexandru Ion) face un NBA la Londra cu speranța că va prelua business-ul tatălui său, Ștefan Oprea.Va fi o surpriză în viețile celorlalți și va apărea pentru a scoate din liniștea cotidiană anumite personaje.

Pe lângă familia formată de Ștefan Oprea cu Eva, acesta mai are o fiică: Ștefania (Julia Marcan). Viața Ștefaniei este un roller coaster de emoții și schimbări, care o vor face pe micuța de 9 ani să se maturizeze înainte de vreme.

Grigore Oprea (Bogdan Stanoevici) este procuror de profesie și fratele lui Ștefan Oprea. Cu un caracter opus fratelui lui, acesta a urcat pe scara ierarhică pas cu pas. Crede în dreptate, justiție corectă, adevăr și luptă pentru ele mai presus de orice.

Katia (Cosmina Dobrotă) a lucrat la familia Caragea din Snagov. Când familia a plecat, ea și-a căutat un alt loc de muncăși așa a ajuns la familia Oprea. Va trece printr-un proces de adaptare,întrucât nu prea e obișuită cu tabieturile doamnei Eva Oprea.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel