Dieta lui Cristiano Ronaldo: Doar trei linguri de ulei pe zi. Felul de mâncare pe care nu îl poate refuza niciodată, deşi e bombă calorică

Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este considerat de mulţi specialişti cel mai bun fotbalist din toate timpurile. 

O bună parte din recordurile sale se datorează formei fizice de invidiat, în ciuda faptului că are deja 37 de ani. Iată ce dietă are fotbalistul lui Manchester United. 

Se pare că zilnic acesta mânăncă trei mese principale, dar şi alte trei gustări. La micul dejun, Cristiano Ronaldo consumă ouă, pâine prăjită, brânzeturi cu un conținut redus de grăsime și fresh de portocale.

Masa de prânz constă în piept de pui cu o salată sau paste integrale. Pentru masa de aseară, fotbalistul optează pentru pește cu legume, orez sau fasole.

Cristiano Ronaldo acordă o mare atenției grăsimilor, astfel că nu consumă niciodată mai mult de trei linguri de ulei pe zi, scrie Digisport.

Felul de mâncare pe care Ronaldo nu îl poate refuza 

Există, însă, și un fel de mâncare care îl face pe Cristiano Ronaldo să ”trișeze” în dietă, o specialitate portugheză numită bacalhau a bras.

Este vorba despre o mâncare din pește cod, cartofi prăjiți și ouă, o ”bombă calorică”, căreia, însă, Cristiano Ronaldo nu îi poate rezista, mai ales când este gătită de mama sa.

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzaţia pentru viol. „Dovezile erau fabricate”

Kathryn Mayorga susţine că fotbalistul de la Manchester United a violat-o la un hotel din Las Vegas în 2009. Ronaldo a negat acuzaţiile şi a ajuns la o înţelegere extrajudiciară cu starul în 2010 pentru 375.000 dolari.

Dar ulterior, ea a cerut mai mulţi bani de ordinul milioanelor de dolari, transmite BBC.

Mayorga a spus că, deşi a fost de acord cu înţelegerea la scurt timp după presupusul incident, trauma ei emoţională din acel moment nu i-a permis să participe la procesul de mediere şi s-a simţit presată să accepte oferta.

Înainte de a depune plângerea, avocatul doamnei Mayorga, Leslie Stovall, a primit informaţii şi documente care erau confidenţiale şi privilegiate, a scris judecătorul districtual american Jennifer Dorsey.

Judecătorul a spus că avocatul l-a rănit pe Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, purtându-se cu „rea-credinţă” prin utilizarea repetată a documentelor privilegiate furate pentru a urmări cazul.

Într-o hotărâre de 42 de pagini publicată vineri şi citată de AFP, judecătorul Dorsey l-a acuzat pe Stovall de „abuzuri şi eludare flagrantă a procesului de litigiu adecvat” şi a spus că, în consecinţă, „Mayorga îşi pierde oportunitatea de a urmări acest caz”. Anul trecut, un magistrat a recomandat respingerea cazului din cauza comportamentului lui Stovall.

Conform The Guardian, Mayorga este fost model şi profesor. Ea spunea că l-a întâlnit pe Ronaldo la un club de noapte şi s-a dus cu el şi alţi oameni la hotel, unde a susţinut că a agresat-o într-un dormitor.

Ea avea 25 de ani la acea vreme. El avea 24 de ani. Echipa juridică a lui Ronaldo nu contestă că Ronaldo s-a întâlnit cu Mayorga şi au făcut sex în iunie 2009, dar susţine că a fost consensual.

Mayorga a mers la poliţia din Las Vegas, dar ancheta a fost abandonată, deoarece nici nu şi-a identificat presupusul atacator şi nici nu a spus unde a avut loc incidentul, au transmis poliţia şi procurorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel