Diego Maradona a RUPT TĂCEREA după ce Lionel Messi aproape a părăsit Barcelona

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Diego Maradona a discutat despre situația lui Lionel Messi de la finalul verii chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani.

Conform Marca, fotbalistul de legendă care a împlinit pe 30 octombrie 60 de ani a explicat că și lui i s-a întâmplat să aibă probleme cu clubul catalan. „Am știut că o să se termine urât și am crezut că Leo o să plece”, a transmis Maradona. „Și mie mi s-a întâmplat. Barcelona nu este un club ușor și el a fost acolo foarte mulți ani, nu a fost tratat cum ar trebui. Le-a oferit totul, i-a dus în vârf și într-o zi a vrut să facă o schimbare și ei au zis nu”.

„Ce se întâmplă... să trântești ușa nu e ușor; există contract, un club foarte mare, oameni care te iubesc. Nu am făcut-o la Napoli”, a adăugat Diego Maradona. În încheiere, argentinianul a spus că vrea ca pandemia Covid-19 să se termine cât mai repede. „Să treacă odată pandemia și Argentina să iasă din ea. Vreau ca toți argentinienii să fie bine; avem o țară minunată și sunt încrezător că președintele nostru va putea să ne scoată din acest moment”, a încheiat sexagenarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel