Dică, după victoria FCSB: Avem o problemă

Dică a declarat care este marea problemă a FCSB în acest moment.

Antrenorul Emil Dică a declarat, după ce FCSB a câștigat cu 3-1 meciul împotriva echipei Gaz Metan, că există încă anumite probleme la echipa sa pe care nu a reușit să le rezolve. "Am făcut cele două schibări pe faza ofensivă. Am venit cu mingi în careu, ceea ce le-am cerut. Am marcat trei goluri şi am mai avut şi alte multe ocazii. Nu ne-au surprins cu nimic. Ştiam că joacă mingile pe Fortes. Îi felicit pentru terenul extraordinar. Avem o problemă la fazele fixă, am schimbat faţă de anul trecut, dar nu putem câştiga duelurile cu adversarul. E o fază fixă. Ai 30-35 de secunde pentru a nu îţi scăpa adversarul din marcaj. Îmi doresc să nu primim goluri", a spus Dică.

Ce i-a cerut lui Rusescu

"Ruse trebuie să vorbească pe teren şi să le demonstreze celor care spun că nu e în formă că se înşală. Aşteptăm un fundaş central. Bălaşa este ok, în proporţie de 80%. Să sperăm că până joi va fi apt de joc", a spus Dică, la finalul meciului.

În urma acestei victorii, FCSB a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte. Primul loc e ocupat de campioana CFR, care are un punct în plus", a mai spus antrenorul FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel