EXCLUSIV  Diaconu despre experiența Bruxelles: Sincer, trupul meu vrea acasă

Diaconu a mărturisit că experineța din Parlamentul European a fost una interesantă, însă consideră că marile probleme sunt acasă și mai puțin acolo.

Mircea Diaconu a declarat că nu este convins că își dorește încă un mandat la Bruxelles. O parte din el vrea să revină în țară, unde are și un plan de construire a unui grup care să fie focusat pe reprezentarea europeană a României. "Nu am luat încă o decizie în privința unei noi candidaturi. Și sincer să fiu, trupul meu vrea acasă, dar nu vrea să doarmă ci vrea să pledeze și să se lupte, dar acasă aș prefera. Marile probleme sunt acasă și mai puțin acolo, asta e părere mea. Nu vreau să stau în papuci. (...)În cel mai accidental sau hazardat caz, încerc să fac un grup, care să aibă o singură țintă: reprezentarea europeană a României. Și să încerc să adun oameni validați în spațiul public și pentru care să fac tot posibilul să îi văd la Bruxelles", a delcarat Mircea Diaconu pentru DCNews. Întrebat dacă intenționează să se înscrie într-un partid pentru a candida încă o dată, europarlamentarul a răspuns ferm: "Nu vreau să mă înscriu în niciun partid. Sunt idependent, asta e contractul meu public și ăsta nu se schimbă". 

A renunțat la teatru, dar există proiecte pentru film

Mircea Diaconu consideră că locul lui nu mai este pe scena marilor teatre. " Există niște proiecte de cinema, așa undeva, posibile. Dar nu mai vreau să fac teatru. La anul împlinesc 70 de ani, iar teatrul se face cu toate fibrele, iar dacă fibrele nu mai funcționează chiar toate la fel, cu mii de reumatisme pe tine, e mai puțin performant. Este varianta mea și părerea mea, nu o impun nimănui. Și la anul împlinesc 50 de ani de când am deputat pe teatrul mare" a declarat Mircea Diaconu.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel