Dan Diaconescu, dezvăluire despre Victor Ciutacu în direct, la o emisiune TV

Dan Diaconescu a avut o intervenție telefonică la România TV în emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu. Dan Diaconescu l-a "taxat" pe Victor Ciutacu că nu se uită la toată emisiunea pe care primul menționat o realizează noaptea la România TV.

VEZI ȘI: Dan Șova, DEZVĂLUIRE BOMBĂ: Poate să mă dea Klaus Iohannis în judecată

Dan Diaconescu: Vreau să fac o mărturisire telespectatorilor dumneavoastră. Eu am crezut până în seara aceasta că Victor Ciutacu este un adevărat OTV-ist care nu pierde niciun minut al emisiunilor mele. De ce? Victor Ciutacu îmi dă aproape mereu SMS-uri pe la 02.00-03.00 dimineața și chiar pare un OTV-ist căruia nu îi scapă nimic. De fapt, mi-am dat seama că Victor Ciutacu adoarme după primele ore și pierde restul emisiunii.

Victor Ciutacu: Mai am și eu unele scăpări.

Dan Diaconescu a spus, în intervenția telefonică de la "Ediția de seară", că are o nouă pistă legată de "Bătrânul de la București"

Dan Diaconescu: Așadar, în raportul CSM care îl pedepsește pe procurorul Iacobescu se face trimitere la un ofițer sub acoperire. Acest ofițer acoperit ar putea să fie "Bătrânul de la București". (...) Mircea Băsescu este o victimă a sistemului actual. Nu mai vorbesc de cazul Căpățână... 

Victor Ciutacu: Domnule Diaconescu, facem o înțelegere de față cu toată țara?

Dan Diaconescu: Vă rog.

Victor Ciutacu: Veniți mâine seară să mă scoateți din bezna neștiinței?

Dan Diaconescu: Cu condiția să vă uitați la emisiune în seara aceasta până dimineață pentru a nu pierde nicio secvență. Dacă nu... nu știu ce vă fac. Vă întreb și apoi nu știți să răspundeți.

Victor Ciutacu: Dacă apare în noaptea aceasta, când mai ațipesc eu, ofițerul acoperit... îl luați de guler și mâine seară veniți cu el aici, da?

Dan Diaconescu: Da, sau vă sun și vă trezesc.

Victor Ciutacu: Dați un semn sau întrebați în direct: Victor, dormi? Iar eu deschid imediat ochii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel