Dezvăluiri despre moartea George Michael. Ce declară iubitul

Organismul nu l-ar mai fi ajutat pe George Michael să meargă mai departe, susține, într-un interviu, fostul iubit al artistului. 

„Nu pot spune cu certitudine, dar corpul lui a cedat”, a declarat fostul iubit al celebrului artist George Michael, Kenny Goss, pentru The Sunday Mirror.

George Michael și-a pierdut viața la sfârșitul anului trecut, la vârsta de 53 de ani, fiind gasit mort în locuința din comitatul Oxfordshire, Anglia, de Crăciun.

Mai multe teste sunt în continuare analizate, acestea întârziind înmormântarea artistului. Fostul iubit crede însă că pur și simplu, pe faimosul cântăreț l-a trădat organismul.

[citeste si]

Fostul partener al cântărețului, Kenny Goss, un negustor de artă, în vârstă de 58 de ani, a zburat în Marea Britanie pentru a fi alături de familia lui George Michael și pentru a participa la înmormantarea acestuia, informează Știrile Pro TV.

Kenny Goss și George Michael s-au despărșit în 2009, după 15 ani de relație, însă au rămas apropiați. 

Artistul a murit în urma unei insuficiențe cardiace, însă după o examinare post-mortem, în decembrie, Poliția din Thames Valley a spus că va reveni cu detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel