Dezbaterea Trump-Clinton. Analiza gesturilor. Cine a câştigat dezbaterea

Specialiştii americani au făcut analiza gesturilor din cadrul celei de-a doua dezbateri dintre Donald Trump şi Hillary Clinton. Conform analizei, Trump a făcut progrese remarcabile în comparaţie cu prima dezbatere şi a reuşit să echilibreze disputa gesturilor

Dezbaterea a început într-un mod bizar, după cum au notat jurnaliştii americani. Cei doi candidaţi la prezidenţiale nu şi-au strâns mâinile, însă în opinia specialiştilor nu este un lucru important. Strânsul mâinilor la debutul dezbaterii ar fi însemnat poziţii de egalitate pentru cei doi.

Donald Trump s-a mişcat în cerc, asemenea unui leu. Asta după o săptămână în care s-a aflat în defensivă. Trump a cerut atenţie folosind întreruperi şi remarci empatice. Comparativ cu ultima dezbatere, candidatul republican a fost mult mai relaxat şi calm", a remarcat David Givens, directorul Centrului de Studii Nonverbale, citat de Washington Post. De asemenea, în timp ce făcea acuzaţii la adresa lui Hillary Clinton, Trump s-ar fi purtat agresiv, precum un taur. Gestul care i-a făcut pe specialişti să facă o astfel de afirmaţie se referă la modul în care Donald Trump o arăta cu degetul pe Clinton. 

Furia l-ar ajuta pe candidatul republican să îşi impună dominanţa şi are un impact important asupra candidaţilor nemulţumiţi de sistem. 

În ceea ce o priveşte pe Hillary Clinton, specialiştii au stabilit că zâmbetul afişat a fost unul neadecvat. În ceea ce priveşte momentul din timpul discursului lui Trump, Clinton ar fi părut puţin vulnerabilă. După poziţia corpului reiese că Hillary nu ar fi părut impresionată de agresivitatea lui Donald Trump. Zâmbetul neadecvat ar fi fost cauzat de faptul că Trump s-ar fi prezentat mult mai bine faţă de prima dezbatere. Candidatul republican ar fi vorbit mult mai bine şi mai apăsat, în fraze complete, ceea ce ar fi făcut-o pe Clinton să se simtă inconfortabil, a notat Washington Post.

În concluzie, această a doua dezbatere a fost una echilibrată în care discursul lui Trump a fost îmbunătăţit. Donald Trump are de recuperat procente importante în campania electorală, după ultimele scandaluri care i-au afectat grav imaginea. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel