EXCLUSIV  Detalii despre relația dintre Ramona Ioana Bruynseels și Dan Voiculescu! Când s-au întâlnit - video

Anca Murgoci / 18 oct 2019 / 19:34 Salveaza PDF Comentarii
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

S-a vorbit în spațiul public despre relația dintre Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanist la Președinția României, și Dan Voiculescu. 

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanist la Președinția României, a spus când l-a cunoscut pe Dan Voiculescu.

"Unii spun că sunt omul lui Dan Voiculescu. Dacă aceștia ar fi de bună credință și s-ar uita la cine sunt eu și-ar da seama că sunt un om la aproape 40 ani, care s-a realizat prin forțe proprii, care nu a aparține sistemului, care nu a crescut datorită carnetului de partid, un om care l-a cunoscut pe Dan Voiculescu în noiembrie 2018. Un om care are o stabilitate financiară, cu o familie frumoasă. Soțul este finanțistul meu”, a spus Ramona Ioana Bruynseels la DC News.

”Nu devii peste noapte omul cuiva. Devii omul cuiva atunci când ai ceva de ascuns, când trebuie să fii coordonat. Am fost întotdeauna independentă. Relația mea cu Dan Voiculescu este normală, de parteneriat. Îi sunt recunoscătoare pentru că a văzut în mine potențialul acestei candidaturi. Împreună cu colegii din partid mi-a făcut oferta să intru în cursă”, a mai zis Ramona Ioana Bruynseels.

Iată interviul cu Ramona Ioana Bruynseels:

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23