Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roman

Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roman / Foto: Pixabay
Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roman / Foto: Pixabay

Pompierii din Roman, chemați să intervină,  au făcut o descoperire macabră într-un apartament

Pompierii  din Roman au fost solicitați să intervină, în această dimineață, prin apel la 112, pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiu. Ajunși la fața locului, aceștia au făcut o descoperire macabră. În interiorul apartamentului a fost găsit cadavrul unui bărbat, scrie Realitatea.net.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, pompierii au pătruns în apartamentul situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe din Aleea Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de aproximativ 67 de ani ce nu prezenta semne vitale. Cauzele decesului sunt pentru moment necunoscute. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Moarte suspectă în Bistrița

Un bărbat din Bistrița a fost găsit mort într-o mașină, pe o stradă din municipiu, scrie Realitatea.net. Bărbatul avea 50 de ani și a fost găsit fără viață, ieri, în jurul orei 10:00, într-o mașină ce staționa pe strada Alexandru Odobescu. Se pare că omul era decedat de cel puțin o oră.

„S-a deplasat un echipaj cu medic al SAJ care nu a mai avut ce sa facă decât sa constate decesul bărbatului, deoarece nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, acesta prezenta deja rigiditate cadaverică”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii consideră că moarta bărbatului este una suspectă așa că efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, într-o mașină parcată o stradă din municipiul Bistrița se află o persoană în stare de inconștiență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar la fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bistrița care, din nefericire, era decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel