Moarte suspectă în Bistrița. Bărbat, găsit fără suflare într-o mașină parcată pe stradă

Moarte suspectă în Bistrița. Bărbat, găsit fără suflare într-o mașină parcată pe stradă / Foto: Pixabay
Moarte suspectă în Bistrița. Bărbat, găsit fără suflare într-o mașină parcată pe stradă / Foto: Pixabay

Moarte suspectă în Bistrița. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină parcată pe stradă.

Un bărbat din Bistrița a fost găsit mort într-o mașină, pe o stradă din municipiu, scrie Realitatea.net. Bărbatul avea 50 de ani și a fost găsit fără viață, astăzi, în jurul orei 10:00, într-o mașină ce staționa pe strada Alexandru Odobescu. Se pare că omul era decedat de cel puțin o oră.

„S-a deplasat un echipaj cu medic al SAJ care nu a mai avut ce sa facă decât sa constate decesul bărbatului, deoarece nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, acesta prezenta deja rigiditate cadaverică”, a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii consideră că moarta bărbatului este una suspectă așa că efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, într-o mașină parcată o stradă din municipiul Bistrița se află o persoană în stare de inconștiență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar la fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bistrița care, din nefericire, era decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițistă din București, găsită moartă lângă casă

Tot astăzi, o polițistă din București,  în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă lângă locuința sa. Din primele cercetări, se pare că polițista s-ar fi aruncat de la etaj.

”În această dimineață, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.Trupul neînsuflețit va a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, arată Poliția Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel