Descinderi în 6 judeţe şi Capitală, la suspecţi de contrabandă cu telefoane contrafăcute

telefoane-contrafacute-la-sighetu-marmatiei
telefoane-contrafacute-la-sighetu-marmatiei

Peste 34 de percheziții au loc, joi dimineața,  în şase judeţe şi în Capitală, în căutarea a 20 de persoane suspectate că au importat şi comercializat telefoane mobile contrafăcute în China, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au descins, joi dimineaţa, în 34 de locuinţe şi sedii de firmă situate în mai multe localităţi din judeţele Timiş (10), Cluj (9), Arad (6), Galaţi (4), Alba (3), Ilfov (1) şi Bucureşti (1), ce aparţin unor suspecţi de contrabandă cu telefoane mobile contrafăcute.

La acţiune participă poliţişti de la IPJ Alba, ajutaţi de cei din cadrul IPJ Arad, Timiş, Cluj, Galaţi, Ilfov şi Bucureşti. Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul DGIPI.

Din datele strânse de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Alba reiese că, în cursul anului 2011, o parte dintre suspecţi au importat din China, fără autorizaţie, componente de telefoane mobile contrafãcute, care purtau fãrã drept semne identice cu cele ale unei cunoscute mărci internaţionale de telefoane mobile, pe care ulterior le asamblau şi le vindeau prin intermediul celorlalţi suspecţi, către diferite persoane fizice şi juridice.

Pe baza mandatelor de aducere, 20 de persoane suspectate de contrafacere, punere în circulaţie de produse purtând o marcã identicã sau similarã cu o marcã înregistratã şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor vor fi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel