Deputatul Sergiu Bîlcea, fost ginere al omului de afaceri mort în explozie: Sunt șocat

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, mort în explozia de sâmbătă, spune că este șocat de ceea ce s-a întâmplat. 

Deputatul PNL Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, mort în explozia de sâmbătă dimineață, spune că este șocat și îndurerat de cele întâmplate și cere ca intimitatea familiei să fie respectată.

Sergiu Bîlcea a transmis, după tragedia de la Arad, că este șocat și îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crișan.

„Sunt șocat și îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viața a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra și Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate și viață privată a familiei Crișan”, a spus deputatul PNL, potrivit Mediafax. 

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces, a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean.

VEZI ȘI: Mărturia ultimei persoane care l-a văzut în viață pe omul de afaceri Ioan Crișan

Explozia mașinii de la Arad. SRI: 'Primele cercetări exclud ipoteza unui atentat terorist'

Serviciul Român de informații, care participă la ancheta desfășurată de Poliția Română, exclude ipoteza unui atentat terorist. De asemenea, SRI participă, împreună cu specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, la expertiza pirotehnică. 

„SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, a anunțat SRI, sâmbătă, 29 mai. 

VEZI ȘI: Radu Tudor, informații care schimbă radical ancheta exploziei de la Arad: Două incidente-cheie. Miza ar putea fi una cu multe zerouri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel