Radu Tudor, informații care schimbă radical ancheta exploziei de la Arad: Două incidente-cheie. Miza ar putea fi una cu multe zerouri

Sursă foto: ISU Arad
Sursă foto: ISU Arad

Jurnalistul Radu Tudor a oferit informații foarte interesante cu privire la cazul care a șocat România, unde în această dimineață, la Arad, mașina unui cunoscut om de afaceri a explodat în timp ce acesta a ieșit din parcare.

În urma incidentului, cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan a decedat. La fața locului se află inclusiv o echipă a SRI care cercetează un posibil asasinat cu bombă în România.

Jurnalistul militar Radu Tudor, într-o intervenție la Antena 3, a oferit, citând surse proprii, informații extrem de interesante despre acest caz.

„Victima a mai fost implicată în două incidente destul de suspecte care îl califică și pe el într-o zonă cu semnul întrebării. Persoana care a decedat, în trecut, a mai avut parte de o incendiere a casei sale. Este un element care e esențial în derularea anchetei”, a precizat Radu Tudor.

Iar surprizele nu se termină aici. Jurnalistul a continuat: „Acum câțiva ani de zile din casa sa a dispărut o sumă foarte mare de bani, in euro, cash. Acest lucru era cunoscut de cercul apropiaților săi”.

„Incendierea casei sale reprezintă un element cheie”, a mai precizat Radu Tudor care adăugat că, din informațiile sale, în ceea ce privește suma de bani dispărută, ar fi vorba de aproximativ 400.000 de euro!

„Din informațiile mele e vorba de 400 de mii de euro care au dispărut și care ar putea reprezenta și miza. Cert e că această explozie ar putea să vină pe filiera crimei organizate”, spune Radu Tudor. „Crima organizată profesionistă a pătruns în România și a lovit crunt”, a conchis jurnalistul Antenei 3.

Cine a fost Ioan Crișan

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel