Dennis Man (FCSB) - Nu avem o revanşă de luat cu Botoşani, tratăm fiecare meci la victorie

 Jucătorul echipei de fotbal FCSB, Dennis Man, consideră că formaţia sa nu are nicio revanşă de luat în faţa celor de la FC Botoşani, după ce a pierdut în tur cu 0-2, afirmând că toate meciurile sunt abordate la victorie.

"Este o atmosferă plăcută, trecem printr-o perioadă bună, sper să continuăm pe aceeaşi linie. Nu ştiu dacă există o presiune în plus că suntem pe loc de play-off, important e ca noi să creştem ca joc. Acum nu ne mai gândim la trecut, încercăm să luăm cât mai multe puncte în fiecare meci. Nu e nicio revanşă cu Botoşani, noi tratăm fiecare meci la victorie şi mâine vom încerca să luăm cele trei puncte", a declarat Man, vineri, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul ofensiv speră ca partida cu Botoşani să fie ultima pe care o dispută cu mască de protecţie pe faţă şi spune că nu se gândeşte deocamdată la un transfer în străinătate.

"Eu mă simt mai bine, sper să joc din ce în ce mai mult. Sper ca doar la acest meci să mai port acea mască. E dificil pentru că te incomodează şi de multe ori nici nu vezi cu ea. Nu e presiune mare pentru mine, sunt de 3 ani aici, câteodată eşti diamant, câteodată eşti cel mai slab. Asta este Steaua şi suntem conştienţi de ceea ce se întâmplă. Aşa e la fotbal, important este să treci peste. Nu mă gândesc să plec, vreau să cresc de la meci la meci, să-mi revin din punct de vedere fizic. Normal că fiecare jucător îşi doreşte să evolueze din punct de vedere fotbalistic, să plece la mai bine. Dar nu am în cap asta, să plec neapărat, vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu ştiu ce campionat mi s-ar potrivi, poate Spania, din punct de vedere fotbalistic, dar dacă va veni o altă ofertă din altă parte e clar că voi lua o măsură. Cred că trebuie să ai şi noroc să prinzi un transfer bun", a mai spus Dennis Man.

Partida FC Botoşani - FCSB, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel