Dennis Man are COVID-19. Probleme pentru Mirel Rădoi la naţională?

Facebook Dennis Man
Facebook Dennis Man

Dennis Man a fost depistat cu COVID-19 şi nu va juca în etapa a cincea din Serie B. 

Antrenorul Enzo Maresca a anunțat, marți seară, lotul cu care Parma se va deplasa pentru următorul meci de campionat, iar pe listă nu apare și Dennis Man. Tot marți, clubul a anunțat pe site-ul oficial că un jucător al echipei a fost depistat cu COVID-19 și este asimptomatic.

Deși gruparea din Serie B nu a specificat numele fotbalistului depistat cu COVID-19, jurnaliștii de la Parma Live susțin că Man este cel care a fost testat pozitiv.

Man, care a jucat în toate cele trei meciuri ale naționalei României de la începutul lunii septembrie, a jucat 84 de minute în ultimul meci al Parmei, cel cu Cremonese (1-2), de duminică, scrie Digisport.ro.

Dennis Man era pe lista preliminară a convocărilor pentru meciurile naţionalei din luna octombrie, cu Armenia şi Germania. Iată lista completă: 

Portar: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone/Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 20/1), Dennis Man (Parma/Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Marius Marin (Pisa/Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11)

Atacanți: Florin Andone (Cadiz/Spania, 25/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8)


Printre cei care revin la naţională se numără Mogoş, Cristian Ganea, Mihăilă, Maxim, Mitriţă, Puşcaş şi Florin Andone, o altă noutate fiind convocarea lui Moruţan.

Pe 8 octombrie, România va juca în deplasare cu Germania (Volksparkstadion - Hamburg, ora 21:45), iar pe 11 octombrie este programat meciul cu Armenia (stadion Steaua - Bucureşti, ora 21:45).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel