Dennis Man a marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B / Video

Dennis Man a marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B / Captură Video  Romania Fan TV YouTube
Dennis Man a marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B / Captură Video Romania Fan TV YouTube

Atacantul român Dennis Man a marcat pentru Parma, care a terminat la egalitate cu Frosinone, 2-2, vineri seara, în deplasare, în prima etapă a ligii secunde de fotbal din Italia, Serie B. 

Gazdele au marcat primele, prin Alessio Zerbin (31), dar Parma a egalat prin Gennaro Tutino (41). Man a adus formaţia oaspete în avantaj în debutul reprizei secunde (52), dar Frosinone a smuls egalul, marcând pe final prin Gabriel Charpentier (89).

VIDEO

Man a fost înlocuit în min. 86 al partidei. Valentin Mihăilă nu a făcut parte din lotul Parmei la acest meci. La Frosinone a jucat tot meciul Daniel Boloca, jucător de origine română. 

Dennis Man calcă pe urmele 'briliantului' la Parma: Dacă trebuie să aleg un model, acesta este Mutu

Amintim faptul că atacantul român Dennis Man, transferat la începutul anului de la FCSB la Parma, a declarat, la prezentarea sa oficială, că idolul său este Adrian Mutu, care a jucat şi el la echipa italiană.

'Fiind român, trebuie să spun că Mutu m-a inspirat foarte mult când eram copil, iar acum toţi ştim cine e Mutu, toţi ştim că a jucat în Italia şi că a marcat multe goluri. Dacă trebuie să aleg un model, acesta este Mutu', a mărturisit Man, care a debutat deja în culorile echipei italiene, duminică, cu Napoli, în Serie A.

Mutu a jucat un sezon la Parma (2002-2003), marcând 18 goluri în 31 de partide

Mutu a jucat un sezon la Parma (2002-2003), marcând 18 goluri în 31 de partide. Evoluţiile sale i-au adus un transfer la Chelsea, pentru 22,5 milioane euro. Man a mai spus că a fost primit bine la echipă şi că ştie cât de dur este campionatul italian, dar se simte pregătit: M-ă simt pregătit şi voi da totul pentru a-mi ajuta echipa.

'Am văzut imediat diferenţele dintre Italia şi campionatul României, două campionate complet diferite. Sunt conştient de acest lucru şi încerc să mă adaptez cât mai repede posibil. Cred că mă pot adapta situaţiei, să intru pe teren şi să îmi arăt calităţile . Sunt deja la echipă de câteva zile, am văzut care este ritmul şi încerc să înţeleg că trebuie să fac. Sunt nerăbdător să joc următorul meci', a declarat Man, citat de Tutto Mercato Web.

Man, care a plecat de la FCSB din postura de lider la zi al clasamentului golgheterilor în Liga I, s-a descris astfel: 'Sunt un jucător tehnic. Am şi o viziune a jocului foarte bună, înţeleg bine situaţiile şi mă adaptez. Mă consider un jucător rapid'.

De ce a ales Parma

Dennis Man a explicat şi de ce a ales Parma: 'Parma e o echipă puternică, are o mare tradiţie. Sunt fericit să fiu aici, vreau să mă adaptez imediat şi să ajut echipa. Voi face totul pentru a respecta istoria clubului'.

'Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să facem totul pentru a câştiga puncte. Nu e uşor pentru jucătorii noi, dar faptul că e un grup unit ajută la acest obiectiv, a concluzionat Man.

Atacantul român Dennis Man a semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2025.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel