Denise Rifai vrea să o facă praf pe Dana Budeanu: Recunosc... pe mine mă depășește subiectul

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Denise Rifai a făcut-o praf pe Dana Budeanu care, mai nou, are păreri politice.

”Unsa aliat in lupta pt psd a doamnei Primar, coana Gabita de la Capetala, stilista revine in forta de aceasta data si de pe o cu totul si cu totul Alta pozitie. 


Acum experta si Mare cunoscatoare in ale politicii si mai cu seama in ale Psd, pusa pe treaba - iese si trage de urechi toti liderii psd si le confera acestora un aer de "mikiduti". Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjareste, stilista ii trage nominal de urechi pe "mikiduti" si le cere sa faca ordine si curatenie la partid. Stie stilista noastra si cu presa, si cum se face comunicarea, le stie pe toate si le stie bine de tot.


Acum am inteles abia. Orele de styling cu Viorika erau de fapt meditatii la politica. Iar Viorika de aia se exprima biata atat de greu, ca Sefa ei, stilista, are un mod chipurile "lucrat", "aparte" de exprimare. Va pun o mostra mai jos:


"PROBLEMA CUCAMPANIA BRANCUSI NU E CA S A DAT CASCAVAL ETC, PÃ INFLUENCEREALA, VEDETE ETC, CA ASTA I VIATA, DÃ LA IAURT, LA CHILOTI SI MAI NOU SI PÂNA PÃ CULTURA, TOTU' SÃ VINDE PÃ BANI! CASCAVALU TREBUIE CHELTUIT AIA E, PÃ PARANDARAT CUM SE FACE, ASTA E..SI CUMINTENIA PAMANTULUI TOT ACOLO E, BANII NU SE STIE!


..DA N COLO DE MIZERIE...SUNTETI NISTE ABULICI PRAJITI DE INSTAGRAM SI DE BUGETE IMPARTITE PENTRU ORICE...SI PENTRU BRANCUSI...TERMINATI CU MIZERIA ASTA DÃ NET CU INFLUENCEREALA SI CU AZI CANT MAINE FREC BRANCUSU' SI POIMAINE POSTEZ COLOANA DUPE IAURT! NU, NU SE POATE! "


Doamna stilista zice CA CAM ASA e modern sa vorbesti. Recunosc pe mine ma depaseste...”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel