Denis Alibec, Astra: Le-am dat pase, mai mult ce să fac, nu pot să-i învăţ să dea la poartă

Viitorul a învins, 3-0 (1-0), pe Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii 1 Betano. Golurile au fost marcate de Eric '44 (p), Calcan '66, Drăguş '74, iar cele două se vor întâlni şi în finala Cupei României, care va avea loc la 25 mai, de la ora 20.00, la Ploieşti. la finalul jocului, atacantul giurgivenilor, Denis Alibec, a tunat la adresa colegilor şi a comentat despre o eventuală revenire la FCSB.

"Eu mi-am făcut datoria, le-am dat pase, mai mult ce să fac, nu pot să-i învăţ să dea la poartă! De când a început playofful suntem în cădere, nu am reuşit să câştigăm decât un meci, şi acela cu şansă. Asta este, nu am nicio explicaţie, trebuie să mergem înainte, să ne schimbăm mentalitatea dacă vrem să facem ceva în finala Cupei României", a spus Alibec după meciul cu Viitorul.

"Vârful" de 28 de ani a vorbit şi despre finala cu Viitorul din Cupa României, unde speră ca echipa sa să aibă altă faţă: "Sper să nu arătăm în finală ca în playoff, să ne motiveze faptul că suntem într-o finală. Problemele financiare şi-au pus amprenta, asta e principala cauză, cred că o putem scoate la capăt cu finala Cupei şi să ne facem o vacanţă frumoasă. Acum, aşteptăm să se rezolve lucrurile, mai mult nu avem ce să facem".

Alibec şi Şumudică la FCSB?

Jucătorul Astrei a comentat despre posibila instalare a lui Marius Şumudică pe banca FCSB, antrenorul alături de care a dat cel mai bun randament. Atacantul a fost cedat la trupa din Giurgiu de la roş-albaştrii pentru un milion de euro, "astralii" plătind prima tranşă. Dacă nu va fi achitată toată suma, el ar putea reveni la FCSB. "Sincer, nu cred Marius Şumudică vine la FCSB. Nu ştiu dacă m-aş întoarce dacă ar veni el. Deocamdată sunt la Astra, nu vreau să vorbesc despre viitor, o iau pas cu pas, vom vedea ce va fi", a mai spus Alibec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel