Demisie Dragnea, mișcare bombă. Ce ar face Mircea Badea dacă ar fi în locul liderului PSD

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a spus ce ar face dacă ar fi în locul lui Liviu Dragnea după ce liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

"Dacă aș fi Liviu Dragnea, nu mi-aș da demisia nici mort. Aș zice: așteptăm motivarea, apoi o citim până o înțelegem, aș prelua discursul lui Iohannis. Există două variante: ca Dragnea să își dea demisia sau nu. După părerea mea, până în acest moment, Dragnea a jucat prost. Unele lucruri le-a jucat beton, cum ar fi partea cu israelienii, dar altele le-a jucat foarte prost. Dragnea se poate gândi că pe Ponta, după ce a demisionat, l-au lăsat în pace, lucru adevărat. Nu știu dacă sistemul l-ar lăsa în pace și pe Dragnea dacă ar demisiona”, a spus realizatorul TV.

Scenariul doi

”Dacă aș fi în locul lui Dragnea, aș decide să rămân. Nimeni nu m-ar desprinde din funcție. În această ipoteză, nu aș mai dormi. Nu este timp de somn. Așa aș gândi eu. Aș începe să fac nasoale oricui pot, nu mă refer la cetățeni, ci la cei din sistem. De mâine aș zice să nu mai existe utilitate publică la ONG-uri. Aș da ordonanță de urgență. Oamenii vor școli, străzi și spitale. Nimic altceva nu m-ar mai interesa! Aș tăia restul.

Stau și mă uit cum statul român le dă la studenți să meargă gratis cu trenul. Dar de ce? Sunt asistați social? Să nu mai fie... studentul poate merge la muncă. Studentul văd că are timp de Facebook, deci are timp și de muncă. Gata și cu ONG-urile de utilitate publică!

Dacă aș fi Dragnea, de azi aș începe să tai de peste tot. Aș face doar școli, străzi și spitale. Așa vor românii. Toți spun acest lucru când îi întrebi. Așadar primul lucru pe care l-aș face ar fi să încetez să le mai fac javrelor bine cu banii pe care îi plătesc eu. Le-aș face bine doar oamenilor care merită și vor școli, spitale și străzi, oamenilor care muncesc”, a zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel