Decizie controversată. Mihai Stoica a ieșit la ATAC: Nu îi mai spală nici Dâmbovița!

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ultima decizie luată în privința loturilor de juniori ale României. 

Noul manager general al FCSB, Mihai Stoica, se arată revoltat de faptul că acțiunile loturilor de juniori ale României nu au fost anulate în această perioadă, în contextul pericolului Covid-19.

Printr-o postare pe Facebook, Mihai Stoica a transmis că „există o situație alarmantă la lotul României U19. Oficialii FRF nu vor să anuleze acțiunea fără sens a echipei naționale de juniori născuți în 2002. Acțiune care constă în niște antrenamente și un mare meci de verificare sâmbătă cu Dinamo. Am fost informat că cinci jucători sunt izolați într-un hotel la Snagov, doi dintre ei se pare că prezintă și simptome. În plus, acțiunea lotului U17 a fost anulată, fiindcă doi jucători au fost testați pozitiv. Problema e că ambele loturi locuiau în același hotel”. 

În continuare, Mihai Stoica a dezvăluit că l-a rugat pe „celebru doctor Meiu să nu riște să se infecteze jucători”. Acesta însă, i-a răspuns că „până nu suntem siguri că sunt pozitivi, nu anulăm”.

„Asta zice acest om care a depus jurământul lui Hippocrate. Arogant și insolent”, a completat Stoica.

„Cei care au la această oră în mâini soarta acestor copii consideră că, dacă mâine dimineață jucătorii vor fi testați negativ, e totul perfect. Nu e, domnilor. Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile. Dacă în viitorul apropiat, se va infecta vreun tânăr internațional, nu vă veți spăla pe mâini cu toată Dâmbovița și afluenții săi. Deci ne rămâne doar să sperăm ca cea mai valoroasă generație de juniori a ultimilor ani să nu se infecteze. Exclusiv din cauza lui Meiu”, au mai spus noul manager general al FCSB.

Există o situație alarmantă la lotul României U19. Oficialii FRF nu vor să anuleze acțiunea fără sens a echipei...

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel