Decizia Ducesei Kate și a Prințului William care o va înfuria pe Camilla Parker

kate_si_will
kate_si_will

Ducesa Kate și Prințul William au luat o decizie legată de bebelușul regal, așteptat să se nască în câteva zile, care o va înfuria pe soția Prințului Charles, Camilla Parker-Bowles, potrivit unor surse din anturajul acesteia, scrie Indiferent de sexul viitorului copil al cuplului regal, acesta va avea un al doilea prenume în memoria Prințesei Inimilor, decedată, în urmă cu 15 ani, într-un teribil accident de mașină la Paris.

După ce, acum câteva săptămâni, presa tabloidă britanică titra că soția Prințului Charles este nervoasă de apariția în toamnă a unui nou film despre viața rivalei sale dintotodeauna, Prințesa Diana, mai nou, Camilla a primit o nouă lovitură: numele său nu se va regăsi în numele bebelușului regal, ceea ce, potrivit surselor din anturajul acesteia, citate de CDL.com, nu îi convine.

Astfel, fie că va fi vorba despre un prinț sau o prințesă, moștenitorul tronului Marii Britanii va avea drept al doilea prenume "Spencer", în onoarea răposatei mame a lui William, Diana Spencer. De asemenea, potrivit unui zvon, în cazul unei fetițe, numele "Charlotte" (derivat de la Charles) este un preferat al viitorilor părinți, motiv pentru care bebelușul are mari șanse să poarte numele Charlotte Spencer, o combinație a numelor celor doi bunici paterni ai ei.

Legat de titlul nobiliar pe care-l va primi copilul prinţului William şi al ducesei Catherine, purtătorul de cuvânt al palatului Buckingham a anunțat, recent, că acesta va primi titlul de prinţ/ prinţesă de Cambridge.

Dacă cei doi vor avea un băieţel, "el va răspunde titlului «alteţa sa regală, prinţul (prenume) de Cambridge", a explicat purtătorul de cuvânt al familiei regale. Dacă vor avea o fiică, aceasta va fi "alteţa sa regală, prinţesa (prenume) de Cambridge".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel