Debut cu stângul pentru tricolorii mici. România U21, învinsă în Danemarca. Mihai Stoichiţă, primele reacţii

România U21 a pierdut meciul cu Danemarca, de marți, de la Aalborg, scor 1-2, în preliminariile EURO 2021. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a analizat partida şi a scos în evidenţă atât aspectele pozitive, cât şi cele negative.

"Nu e prea mare fericire în vestiar. Îmi pare rău că unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a ratat penalty. Nu-i nimic, nu se termină viaţa acum. Păcat că am ratat, era important să înceapă bine băieţii. Evoluţia a fost fluctuantă. Nu se cunosc foarte bine întrei ei jucătorii. Dar sunt jucători buni, de valoare. De exemplu, şi Raţiu, care a greşit la golul doi, mi se pare un jucător bun. Important este meciul următor.

După primele 25 de minute am revenit şi am avut acţiuni de atac. Am fost agresivi, am încercat să înscriem, dar ei au profitat de acea eroare individuală. Apoi am revenit, iar asta înseamnă că putem. Păcat că am ratat acel penalty din minutul 90+3. Trebuie să începem să jucăm şi noi cu mai multă posesie şi mai multă agresivitate când avem mingea, nu doar să aşteptăm contraatacul. În seara asta aşteptam mult mai mult de la Drăguş, de la Adrian Petre. Băluţă a adus consistenţă atât în faza de apărare, cât şi în cea de atac", a declarat Stoichiţă, la DigiSport, citat de Mediafax. 

Meciul, la discreţia danezilor

România a fost dominată de nordici, care au trimis de două ori în bară. Totuşi, tricolorii şi-au recăpătat speranţele în minutul 80, când Coman a redus din diferenţă cu un şut excelent. Tot jucătorul de la FCSB a ratat un penalty în minutul 90+3, astfel că echipa lui Mirel Rădoi a plecat fără puncte de la Aalborg.

Astfel, România U21 a început cu un eşec grupa 8 de calificare la EURO 2021, din care mai fac parte Danemarca, Finlanda, Ucraina, Irlanda de Nord şi Malta. Următoarele meciuri ale naţionalei de tineret vor avea loc pe 10 şi 14 octombrie, pe teren propriu, contra Ucrainei şi a Irlandei de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel