EXCLUSIV  De la depresie la vindecare. Delia Nica: Răspunsurile nu sunt suficiente

Delia Nica, expertă în dezvoltare personală, a dezvăluit, în emisiunea "Jungla Urbană", de la DCNews, cum îți poți da seama că ai învins depresia dar și cum poți să ajungi până în acel punct.

Delia Nica este de părere că există o relaționare între depresie și dezvoltare personală. "De obicei, vorbesc și în cazul meu, ca să ajungi să te îndrepți către zona asta, trebuie să ajungi undeva foarte jos, adică să te fi confruntat cu probleme care pur și simplu te-au dezechilibrat. Și pentru care nu ai găsit răspunsuri, și răspunsurile nu sunt suficiente, trebuie să găsești o variantă să pui ceva în loc. Adică să descoperi că funcționezi pe baza unui tipar care te împiedică să mergi mai departe și tiparul acela trebuie înlocuit cu ceva pozitiv care să își aducă apitudini noi în rezolvarea conflictelor tale interioare", a mărturisit Delia Nica.

"Noi, în general, nu trebuie să nimic"

Funcționarea după valorile noastre reale și autenticitatea sunt cheia vindecării, în opinia Deliei Nica. "Dezvoltarea personală te ajută să depășești tiparul după care tu ai funcționat. Suntem ființe raționale, dar de foarte multe ori, acest lucru nu ne e de folos pentru că mintea are tendința să ne controleze și atunci noi nu mai avem încredere în noi, mintea este cea care ne spune "trebuie să faci așa!". Noi, în general, nu trebuie să nimic. Trebuie să fim autentici și să funcționăm după valorile noastre reale. Sigur, noi aici vorbim în cazul în care ești educat. (...)Știi că ți-ai rezolvat problema dacă atunci când te confrunți cu parametri similari, nu vei mai avea absolut niciun fel de reacție fizică sau emoțională", a mai spus Delia Nica. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel