De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești. Trucul bucătăreselor adevărate

Ema Apostu / 09 apr 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii

Orice gospodină ar trebui să își pună la punct o colecție de trucuri, numai bune în bucătărie. Ceapa trebuie ținută în lapte, înaine de a fi prăjită. Știi de ce?

Atunci când e necesar să adaugi apă în mâncare, este indicat să foloseşti apă fierbinte.

Pentru ca legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apă rece sau cuburi de gheaţă.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Vezi și: Chec de post. Cea mai gustoasă prăjitură. Ai încercat rețeta?

De ce trebuie să ții ceapa în lapte, înainte să o prăjești

 

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare.

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Ţine ceapa în lapte înainte să o prăjești pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă.

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Vezi și: De ce să ungi cozonacii și cornulețele cu cafea cu lapte. Trucul secret din bucătăria bunicii

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25