De ce să ungi cozonacii și cornulețele cu cafea cu lapte. Trucul secret din bucătăria bunicii

Ema Apostu / 08 apr 2019 / 17:13 Salveaza PDF Comentarii

Trucurile culinare, din bucătăria bunicii, sunt cele mai utile. Dacă eşti la ineput, în această "meserie", te sfătuim să ţi le notezi într-un carneţel.

Foloseşte în loc de lapte, apă minerală atunci când prepari clătitele, pentru că în felul acesta vor ieşi mai pufoase.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte.

Vezi și: De ce trebuie să ții ceapa la frigider, 30 de minute. Cel mai tare truc!

De ce să ungi cozonacii și cornulețele cu cafea cu lapte

 

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă.

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor.

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete.

Vezi și: De ce să pui ulei în cafea. Efectele sunt uimitoare. Trebuie să încerci!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28