De ce să pui ulei în cafea. Efectele sunt uimitoare. Trebuie să încerci!

Ema Apostu / 07 apr 2019 / 08:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cafeau de dimineaţă nu lipseşte din rutina celor mai mulţi oameni. Dar dacă ţi-am spune că licoarea delicioasă poate deveni şi mai bună? Nu trebuie decât să adaugi puţin din acest ulei. Efectele vor fi uimitoare.

Se pare că uleiul de cocos pus în cafeaua de dimineaţă oferă o energie uimitoare. Printre cele mai importante beneficii ale uleiului de cocos se număra și eliminarea pietrelor la rinichi, prevenirea obezităţii. De asemenea, uleiul de cocos poate să ajute la scăderea nivelului colesterolului.

Medicii recomanda să înlocuim frişca din cafea cu uleiul de cocos. Adaugă una-două linguriţe de ulei de cocos într-o cană de cafea şi renunţă la alţi îndulcitori.

Pe lângă cele deja menționate, uleiul de cocos scade stimulează sistemul imunitar prin polifenoli şi antioxidanţi naturali, vitaminele A, C şi E, vitamina K, Fier şi Calciu, reglează metabolismul şi digestia. De asemenea, înlocuieşte energizantele sintetice pentru sportivi și creşte absorbţia proteinelor, vitaminelor şi nutrienţilor.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui oțet în maşina de spălat. Cel mai util truc. Economisești bani!

 


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24