De ce are nevoie Poliția Română. Comisarul-șef Cristi Gheorghe: Îmi doresc să rezolv problema asta

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Comisarul-șef Cristi Gheorghe, director adjunct al direcției de investigații criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a vorbit despre nevoile instituției pe care o reprezintă, în prezent, și recunoaște că există aspecte care s-au îmbunătățit.

"În primul rând, avem nevoie de sănătate, pentru că eu întotdeauna mi-am condus oamenii din teren, nu i-am condus de la birou. Lucru pe care îl fac și acum. Vedeți, logistica se îmbunătățește pe zi ce trece, avem mașini cum anterior, mai ales la polițiile unde am lucrat, nu aveai. Nu aveai o mașină, n-aveai motorină, n-avea benzină. Lucrurile s-au îmbunătățit.

Îmi doresc să rezolv problema asta cu specializarea și profesionalizarea polițiștilor și încercăm să le dăm o motivare să-și dorească să facă această chestie la un nivel mult mai performant decât îl fac acum, pentru că, v-am spus, noi suntem destul de puțini, suntem undeva la vreo 6000 de polițiști la nivel național. Foarte puțini! Dar sunt oameni tineri.

Suferim acum și de această problemă legată de pensionările masive. Dar ceea ce mă bucură și văd, asta în județele unde merg, sunt băieți tineri care își doresc să facă meseria asta și chiar și-o fac cu foarte mare angajament și lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure. De-aia și stau lângă ei, pentru că îmi place foarte mult și îmi este drag să-i stimulez și să facem lucruri bune împreună", a spus Cristi Gheorghe, în emisiunea "Culisele Justiției" cu Laura Duță, de la DCNews TV.

Vezi și:Diferența dintre clanurile din Italia și cele din România.  Comisarul-șef Cristi Gheorghe: Nu putem să spunem că presupun un pericol pentru cetățean

Poliţişti infiltraţi în clanuri interlope. Cms Cristi Gheorghe: De principiu, este cam ca în filme. Dar nu poţi să îi bagi chiar peste tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel