EXCLUSIV  De ce a fost numit Becali ”Războinicul luminii”. NIMENI nu a știut până acum asta despre el!

Gigi Becali s-a născut în data de 25 iunie 1958. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic.  

„Și, uitându-ne în astrograma lui natală, ne dăm seama că nu degeaba a fost denumit “Războinicul luminii”. Este porecla cea mai potrivită pentru un nativ care are Marte, planeta acțiunii, și Nodul Sud, ce preluăm din alte vieți sau din moștenirea familei, în Berbec.

Luna natală se afla în Balanță, ceea ce arată că nevoia sa este de a face dreptate într-un mod diplomat, însă opoziția cu Marte îl provoacă tot timpul, îl face să își manifeste emoțiile într-un mod curajos, energic, neînfricat, impulsiv și demonstrativ, pe alocuri. Vrea să lupte, să câștige și nu se teme de ce zic ceilalți. Poate de aici și atracția către fotbal, avea nevoie de ceva care să îl ajute într-un mod constructiv să își folosească spiritul competitiv și energia debordantă”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.   

„Având Soarele în Rac, Gigi Becali este iubitor de patrie, de familie, de tradiții și dornic să pună baze, să construiască, să aibă diverse fundații. Recent, acesta a declarat că nu mai este războinicul luminii, ci doar al familiei lui. Poziția lui Venus în Taur i-a oferit o căsătorie lungă, stabilă, liniștită, dar și o atracție către afacerile imobiliare, fler financiar și pragmatism. Saturn în Săgetător i-a adus respectul față de religie, dar și o oarecare intoleranță față de alte viziuni spirituale”, a mai spus astrologul.

Cel mai important aspect

 

Daniela Simulescu a mai precizat: „Să nu uităm de aspectul cel mai important, conjuncția dintre Lună și Jupiter în semnul Balanței, care i-a conferit multe oportunități, câștiguri, noroc, însă l-a făcut și extrem de generos cu oamenii mai amărâți.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel