De ce a ales Dragnea să vorbească ACUM. Chirieac: Cred că urmează un lucru

Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie după ce Liviu Dragnea a rupt tăcerea în cadrul unui interviu.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a rupt tăcerea în cadrul primului interviu oferit după ce a fost încarcerat. Prima parte din interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată, joi seară, la Realitatea Plus. La un moment dat, Liviu Dragnea a relatat o discuție cu Florian Coldea despre Laura Codruța Kovesi. Mai multe, AICI.

Cu privire la interviul acordat de Liviu Dragnea, analistul politic Bogdan Chirieac a făcut următoarele precizări la Antena 3: „Sunt lucruri interesante, importante. Lucruri la care ne așteptam, fiindcă, așa cum spune și senatorul Daniel Zamfir, ele sunt de multă vreme în spațiul public. Este foarte credibil acel telefon al doamnei Kovesi dat domnului general Coldea. Totuși, și profesorul Dîncu și generalul Coldea pot să depună mărturie în acest sens. Cred că ne arată o pagină extrem de întunecată din istoria recentă a României, pagină a războiului româno-român, în care, într-adevăr, justiția a fost folosită fără niciun fel de scrupele pentru eliminarea adversarilor politici, totul îmbrăcat în acea armură a luptei împotriva corupției.”

„Liviu Dragnea spune că are o condamnare politică. Multă lume crede că a fost condamnat politic, pentru că vina pentru care a fost condamnat la ani grei de pușcărie este cu un mare semn de întrebare. Dar Liviu Dragnea rămâne, deocamdată, în această pagină întunecată, prin locul de unde a declarat lucrurile”, a adăugat Bogdan Chirieac.

„Întrebarea este de ce a ales Liviu Dragnea să facă acum aceste declarații?! Cred că urmează un nou val de condamnări, de dosare împotriva sa. Nu înțeleg ce interese mai sunt. (…) Liviu Dragnea, într-adevăr, nu pare deloc un om înfrânt, adică nu este un om care să plângă”, a mai zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel