Darius Vâlcov a scăpat de controlul judiciar

Magistraţii Tribunalului Olt au decis revocarea măsurii măsurii controlului judiciar faţă de fostul ministru Darius Vâlcov.

Fostul ministru al Finanţelor, Darius Bogdan Vâlcov, a fost inculpat pe 20 iunie 2017 într-un nou dosar de corupţie, de această dată unul instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Vâlcov este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, într-o cauză privind un funcţionar de la Oficiul de Cadastru.

Procurorii din judeţul Olt au dispus, de asemenea, pe 20 iunie, punerea sub control judiciar a lui Darius Vâlcov. Ei au extins urmărirea penală într-o cauză privind un funcţionar de la Oficiul de Cadastru, care a primit timp de trei ani mită de la una dintre societăţile înfiinţate la iniţiativa lui Vâlcov şi controlată de acesta. 

Darius Vâlcov a contestat în instanţă măsura dispusă de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, iar magistraţii au decis joi, 22 iunie, în camera de consiliu, admiterea plângerii şi revocarea măsurii preventive a controlului judiciar. 

"Admite plângerea formulată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan împotriva ordonanţei nr. 114/P/2016 din data de 20.06.2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpat prin ordonanţa nr. 114/P/2016 din data de 20.06.2017 a Parchetului de pe lânga Tribunalul Olt", se arată în încheierea postată vineri pe portalul instanţei. 

Hotărârea este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel