Daniela Simulescu, astrolog: Asta e vârsta cu teste și momente decisive

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, spune că, la vârsta de 29 de ani, din punctul de vedere al statisticii astrologice, o persoană trece printr-o serie de teste și momente decisive.

"Cu siguranță, dacă sunteți pasionați de astrologie, sau măcar curioși, ați aflat de întoarcerea lui Saturn. Are loc în jurul vârstei de 29 de ani. Adică, planeta Saturn revine în punctul în care era la naștere. Ei bine, la 29 de ani, din punctul de vedere al statisticii astrologice, ființa trece printr-o serie de teste/lecții/momente decisive. Cu alte cuvinte, Saturn (Cronos) vine prin vizită și "distruge" ce nu este autentic. Și mulți dintre noi au parte de adevărate crize, evenimente marcante, bune sau rele, în jurul acelei vârste. Dacă nu ne învățăm lecțiile, nu trebuie să avem pretenția să ne fie bine pe urmă", a transmis Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

România, exemplu

În cadrul aceluiași mesaj a oferit exemplul României. "Să luăm România "născută" în anul 1989. Chiar în această perioadă (2018), se află la întoarcerea lui Saturn (au trecut 29 de ani de la revoluție), care vine și întreabă dacă suntem în același rahat din 1989 sau dacă am ieșit de acolo. Voi ce i-ați răspunde? Și cum credeți că ne va fi dacă o ținem tot așa?", a scris Daniela Simulescu.

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog, anunță blocaje. Cine sunt cei mai afectați


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel