Urmărește emisiunea live


Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a spus duminică, la Buzău, că actualul preşedinte al României a devenit "regele minciunilor". 

"Vedem un preşedinte care a devenit regele dezinformării în România, regele minciunilor în România. Ne acuză pe noi că aducem minciuni în spaţiul public. Hai să ne amintim de ceea ce a făcut preşedintele României, cel care trebuia să fie un reper pentru fiecare român.

Preşedintele României a jurat că va respecta Constituţia, ne-a minţit. A călcat legea fundamentală în picioare. Preşedintele României a venit în spaţiul public şi a spus de fiecare dată, cu cinism, că nu mai sunt bani de pensii şi salarii. Noi am arătat că am avut bani şi de pensii şi de salarii.

Preşedintele Româiei a venit şi a spus că nu suntem în stare să deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. A minţit. Am avut o preşedinţie rotativă de succes şi am fost apreciaţi de toate statele membre, chiar şi de alte state. Atunci, mă întreb cine a dezinformat în permanenţă? Cine trebuia să vină de fiecare dată să spună adevărul şi a venit cu minciuni pentru oameni? Avem un preşedinte care nu-i iubeşte pe români, nu iubeşte această ţară. Avem un preşedinte cinic, arogant şi leneş" a spus Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel