Dana Chera, întrebare pentru Dăncilă despre Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă spune că este foarte important ca să aibă cu preşedintele Klaus Iohannis o relaţie 'corectă' şi 'transparentă' în privinţa proiectelor de ţară.

Întrebată duminică, la Antena 3, dacă este de părere că preşedintele Iohannis o place, Dăncilă a răspuns: 'Nu ştiu dacă mă place. (...) Aş dori să îi placă să lucreze cu mine ca şi prim-ministru. În fond este importantă relaţia instituţională'. Totodată, şefa Executivului a precizat că a vorbit cu şeful statului despre Centenar şi preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE.

[citeste si]

'Am discutat cu dânsul, am discutat despre Centenar, despre preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi cred că este foarte important să avem o relaţie corectă, transparentă, atunci când avem proiecte de ţară', a declarat Dăncilă. De asemenea, chestionată dacă i se pare că şeful statului se uită la ea şi îl vede pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a precizat: 'Nu am sesizat acest lucru. Nu cred. Deci domnul preşedinte m-a privit ca şi pe prim-ministrul României, un om cu care trebuie să colaboreze şi cu care a colaborat până acum privind proiectele importante pentru ţară'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel